Kategorier

byreklame.dk

Nyhedsbrev

Prisen på synlighed i byrummet via byreklame.dk.

Alle priser er angivet på shoppen: www.byreklame.dk - de skal tillægges 25 % moms, hvilket sker automatisk når der handles gennem den.

Hvis der fremsendes klargjort egnet repromateriale (AI-fil, outlined, version 3, med angivelse af pantone- eller CMYK-farver) er prisen den oplyste. Har Den ikke materialet, kan vi efter tilbud og regning levere det de konkrete ønsker. Det sker ved at vor grafiker kontakter Dem for detaljer og tilbud.

Der tilskrives ikke gebyr eller fragt - prisen er den der er angivet på shoppen.
Alle priser er netto kontant ved ordremodtagelsen og kan indbetales på vor bankkonto i Dansk Bank: Reg. 0910 Konto 11181694.

Større opgaver - Annoncer og reklamer på mere end 10 enheder i en samlet løsning - kan leveres efter tilbud.
Henvendelse herom sker ved henvendelse til Karl Erik - 30440846 - og pr. mail.

Der kan betales ved bankoverførsel eller ved brug af EAN. Når en indbetaling er registreret vil ordren blive igangsat. Igangsættelse forudsætter en godkendt korrektur der fremsendes pr. mail i PDF-format. Efter godkendelse af dette, kan det normalt forventes at opgave udføres og leveres indenfor ca. 30 dage. Rentegning og idéoplæg faktureres særskilt, efter godkendelse af tilbud, af vor grafiker på opgaven.

De modtager en mail når opgaven er udført, med et billede af bilen, reklamen og datoen for iværksættelsen. Denne dato er gældene som startdato for tiden der reklameres i.

- Der kan annonceres på alle biltyper - alle annoncer og reklamer kan gentegnes.
Enhver reklame kan afvises af Aarhus kommune.

Se mere om emnet på vor hjemmeside.

Se mere på den forrige sidewww.danskskiltereklame.dk - alt i skilte og skiltningSe mere på den næste side

  - alt i skilte og skiltning.
www.danskskiltereklame.dk


Kontakt os

Vi har kontortid alle hverdage fra kl. 9.00 - 17.00

Telefon:64713346

Kontakt os
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort