Kategorier

byreklame.dk

NyhedsbrevTilmelding.

En deltagelse kan ske på flere planer og her på siderne beskrives tanker, niveau og krav til deltagelsen, hvor De også kan tilmelde Dem direkte, eller De kan vælge at kontakte os via mail og telefon.

Ved henvendelse pr. mail ser vi gerne en kort beskrivelse af Deres tanker, Dem og Deres firma, med angivelse af kontaktperson og telefonnummer. Vi skal bruge Deres logo eller have en beskrivelse der gør os i stand til at producere grundlaget for det De ønsker udført, gerne med en kort beskrivelse af hvad De har af tanker og krav for deltagelsen.

De illustrerede annoncetyper er gældende for 6 - 12 måneder og fordres betalt ved ordreafgivelsen.
Annonceringsperioden er gældende fra den dag hvor monteringen er sket.


By reklame

Bannerreklamer er gældende for 30 dage, hvilket skal noteres at være gældende fra den dag hvor banneret opsættes på hjemmesiden. Banneret kan blandt meget andet indeholdes af et link til en given hjemmeside.

Ved den endelige montage eller opsætning af en aftalt annonce eller banner vil der blive fremsendt en mail der illustrere at opgaven er udført og igangsat for den gældende periode.

Vore grafikere kan levere den løsning De har ønske om - efter et færdigt digitalt artwork, i en outlined eps-fil, version 3, med angivelse af konkrete farver efter Pantoneskalaen - eller efter tilbud og opgave.

Idéoplæg og rentegning honoreres efter tilbud og efter nærmere aftale med vore grafikere.

Kommunen har til enhver tid mulighed for forbeholde sig retten til afvise en given annonce.
Enhver annonce produceres udfra en godkendt korrektur, der fremsendes pr. mail inden en produktion iværksættes.
Et tilsagn om en given placering vil altid være med forbehold for en vis tilretning.
Afvigelser betragtes ikke som en mangel eller fejl.
Størrelsesafvigelser og nuanceforskelle forbeholdes.

Individuel annoncering og kædeaftaler kan aftales.

Alle nævnte priser er exclusive gældende moms (ved direkte bestilling her i shoppen indregnes moms automatisk) og forudsætter en levering af reproklart materiale.

Når De har besluttet Dem for at deltage i projektet,og dermed får sikkerhed for at blive en del af den lokale profil, skal vi have flere faktuelle oplysninger, og som tidligere beskrevet har vi brug for konkrete oplysninger til brug for fremstilling af Deres reklame.

De kan vælge at udfylde en mail der beskriver Deres firma med en kontaktperson, og ved at fremsende Deres logo, med en kort beskrivelse af hvad De har af tanker og krav for deltagelsen.

Vi fremsender også gerne vor introduktionsskrivelse eller tilmeldingsblanket pr. brev eller pr. mail, så De i ro og mag kan forholde Dem til de nødvendige oplysninger.

Vore grafikere kan levere den løsning De har ønske om - efter et færdigt digitalt artwork, i en outlined eps-fil, version 3, med angivelse af konkrete farver efter Pantoneskalaen - eller efter tilbud og opgave. Fremsend Deres grafiske materiale pr. mail eller via wetransfer, der er et gratisprogram der kan anvendes til fremsendelse af filer, op til 100 mb.

We transfer

http://www.aarhus.dk/da.aspx


Kontakt os

Vi har kontortid alle hverdage fra kl. 9.00 - 17.00

Telefon:64713346

Kontakt os
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort