Kategorier

byreklame.dk

NyhedsbrevHvordan kan man deltage.

Når De har lyst til at deltage, med en eller flere reklamer, kan tilmeldingen ske her på siden, eller ved at kontakte byreklame.dk, pr. mail eller på telefon +45 64713346, på alle hverdage mellem kl. 9.00 og kl. 17.00.

Her kan De også få de mere specifikke detaljer og spørgsmål underbygget af vor projektleder, ligesom De kan få direkte kontakt til den grafiker der har med den aktuelle sag at gøre.

Inden Deres tilmelding skal De forberede Dem på et par konkrete spørgsmål der primært omhandler Deres ønsker og muligheder for at fremlægge materiale der omhandler Deres reklames budskab, udformning og farver.

Da enhver reklame produceres med baggrund i digitale maskiner, kræver enhver opgave som udgangspunkt en fil i outlined eps-format, og med angivelse af konkrete farver efter Pantoneskalaen eller i CMYK-farver - men mindre kan også gøre det. For eksempel vil en PDF-fil ofte være en god start.

Ring til os på telefon +45 64713346 - eller e-mail på info@byreklame.dk 

http://www.aarhus.dk/da.aspx


Kontakt os

Vi har kontortid alle hverdage fra kl. 9.00 - 17.00

Telefon:64713346

Kontakt os
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort